KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Thursday, June 9, 2011

PINK VINTAGE GIVEAWAY

 ni kali kedua bee join GA..sblm ni pnah join dr blog orang lain,tp tak menang pun. kali bee mencuba nasib lagi..terima kasih buat kak zura kerana 'tagged' bee...

syarat2 dia senang jer..bee suka join kalu syarat2 dia senang...tahniah buat pink vintage sbb tidak menyusahkan rakan2 blogger anda untuk join GA anda....

syarat2 WAJIB yg mesti dipatuhi oleh setiap blogger:

1. jadi follower pink vintage di blog ini - completed

2. add link http://pinkcraftheaven2.blogspot.com/ di blog list anda -completed

3. tag 5 org yg anda kenali utk join GA ni
e) fiza

4. tinggalkan jejak di ENTRY ini SAHAJA.. shoutbox tak aci k? - completed

antara hadiah yg ditawarkan ialah seperti berikut :
 

 hadiah pertama - 8 x 12 inci
 hadiah kedua - 6 x 12 inci
hadiah ketiga -6 x 6 inci 

buat teman2 yg dh bee tag, selamat mencuba yer...

1 comment:

  1. tq tag me .. tp aku ni lama dah xjoin giveaway or contest .. huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails