KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Friday, August 19, 2011

RAMADHAN 18

agenda berbuka tanpa suami di sisi...
namun adik kesayangan a.k.a IBU yang sudi menemani berbuka puase. tahun ni destinasi kami ada lah 

EAST COAST BUFFET STEAMBOAT

style restoran ni korang makanla banyak manapun..makanla sampai lebam. bayar hanya RM 22 (DEWASA) dan RM 14 (KANAK-KANAK 4-12 Tahun). tp ada syaratnya. untuk mengelakkan pembazairan, pihak restoran akan mengenakan penalti bagi hidangan yg tidak habis dengan rm 6 setiap 100gm.
deal kan? so u all kena habiskan makanan tu walau macam manapun. kesimpulannya, ambikla berpada-pada ikut perut...

lokasi restoran ni di jalan beserah kuantan.


 sempena bulan ramadhan diaorang ada sediakan nasi goreng without xtra charge...hari2 biasa takde rasanya..
nasi goreng diaorang pun sedap...
 teh china yg sgt sedap...percaya tak saya dan IBU sahaja yang menghabiskan 2 teko teh ni...tea ni juga include the package. for those yg tak suka minum teh cina, boleh ambil air tin yg disediakan tp ada extra charge la ikut harga minuman tersebut.
 ais krim juga include the package. amani makan lebih kurang 8 scoop aiskrim...
 yummy tak?
 amani hanya makan mee sahaja. itu jer yg dia suka...

 IBU n UDIN...pasangan muda yg baru dapat bby...tahniah dik..
 see? DAMIA FAREEDA yg sgt baik..tak kaco mama n papa dia makan pun...
 olololo..nnt dh besar kita makan sama2 yer...

 hidangan last yg paling sukar u dihabiskan...heheheh


 yg ni sebelum dimasakkan.....

 damia fareeda...anak mama yg baik nih...










aku baru perasan..tak de pun gamabar aku ngn DAMIA..sampai hati..huhuhuh..IBU, tolong komen sket...


p/s : restoran ni sgt ok bg saya. layanan daripada staff sgt istimewa dan friendly. sgt concern kalau kita bawak baby...mereka akan pastikan baby akan berada dlm keadaan selesa... warga kuantan, sila la berkunjung ke sana yer..

4 comments:

  1. ye.. sy warga Kuantan akan pergi nnti.. tunggu entry saya.. chewah.. sekali x pergi2 gak.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. hhmmm...promote ek....best la tgk korang mkn...

    ReplyDelete
  3. aah la kan kak....xda pn gambar damia dgn akak.. xpe, nti kite amik k.. pape pn, ni iftar terbestlah.. ;)

    ReplyDelete
  4. Salam,

    Pihak ECBS mengucapkan berbanyak terima kasih atas review anda. Seperti biasa, bagi customer yang buat review, blog anda akan kami masukkan dalam section customer review(blog) di bahagian kiri page kami.

    Terima kasih kerana sudi memilih ECBS sebagai tempat berbuka puasa anda dan family. Diharap anda berpuas hati dengan makanan dan servis yang diberikan oleh ECBS. Next time datang lagi k! THANKS! ;)

    Ikhlas dari kami :
    East Coast Buffet Steamboat Restaurant, Kuantan, Pahang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails