KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Friday, March 2, 2012

amani yang caring....

lately asyik citer pasal amani jer kan? yerlah sementara ada citer ni citer ajerlah pasal dia...blog ni pun dr awal wujud mmg duk citer pasal dia ni ajerlah si jantung hati....

sejak bee pregnant ni, dialah orang yang paling excited n caring.walaupun dia ni masih kecik. kalu nampak bee angkat bakul kain ker apa ker mesti dia ckp
 'mama elok2 tau..mama ada baby tu...'

dia pun dh tak mengada2 nk dukung dgn bee...sbb tahu bby ada dlm perut....

masa mula2 bee dpt tahu pregnant, pernah jugakla dukung dia sbb dia tak nk jalan. bila bee dukung jer dia,  dia trus letak tangan kat perut bee. bee pun tanyalah...
'knapa amani letak tangan amani kat perut mama?'
'amani pegang bby..nanti bby jatuh...'
terharu mak...hehehehe

amani selalu cakap ' amani sayang mama, sayang papa, sayang baby.....'

hopefully berterusan yer sayang..jgn dh kuar bby tu nanti amani jealous plak....
 
amani yang semakin membesar....
time ni bee nk mkn vitamin...dia sibuk nk tolong bukak kan vitamin tu...
 siap mucung2 la mulut tu....
nah mama...makan....dpt satu asid folik...hehehehehe

pernah hari tu dia terbukak dua pil zat besi..terpaksalah mama buang satu....

MAMA SAYANG SAMU KETAT-KETATLAH....

3 comments:

  1. comelnye amani kak b..berape umur die neh? papepn, congrates 4 ur pregncy.

    ReplyDelete
  2. so sweetttt....
    nak jemput u join exchange w/site ni...bantu membantu sesama bloggers >>>http://rakanblog.com

    tutorial n 8 SEBAB kena join rakanblog.com leh tgk kat blog MD..tqvm
    http://mayadiana82.blogspot.com/2012/03/rakan-blog-malaysia-tutorial.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails