KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Friday, May 18, 2012

amani dan antibiotik

baru2 ni amani kena bisul lg...sepanjang hayat dia, inilah bisul yang ke empat..huhuhuh...tp bisul ni br nk bercambah. so doktor bg ubat antibiotik n ada ubat yang lain lah u dia mkn. tp memandangkan bisul dia dh hampir kecut, antibiotik jerlah dia kena makan sampai habis.
mentang2 dh besar ni, nak makan ubat tu sendiri. dh tak payah suap dh. sukatan pun dh tahu banyak mana....
aksi budak mkn ubat dengan simbol peace hanya menggunakan satu jari...hehehehe
antibiotik yang perlu dihabiskan....biasalahkan..namanya antibiotik...
ttp tgk tv....
minum air pun pakai picagari.....tgklah air dlm mug penuh. tu pun dia amik sendiri...
amani ni kalu time dia berdikari, sgt2 berdikari sampai tak bg mama buat. tp kalu time nk manja, dia nak pakai spender pun sanggup tggu mama... amani..amani....


4 comments:

  1. kenapa budak2 selalu kena bisul bee ? apakah sebab nya ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah kak sri..sy pun tak sure...tp amani kena lepas dua tiga hari dia mkn scott's emulsion..maybe tindakbalas n dia nk buang benda kotor dlm badan amani lah tu kot...dia pun dh lama giler tak mkn scott's emulsion.biasanya mkn vitamin C biasa jer

      Delete
  2. salam kenal..
    mamavogue dah folo balik :)

    cumell nyer amani, mkn ubat sendiri.
    hakim pun beberapa ari ni x bape sehat..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails