KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Monday, May 14, 2012

forum pasal mengandung

dulu masa pregnant kan amani, bee selalu terjah satu forum ni. bc info pasal mengandung, breast feed, preparation nk smbut bby, pasal kesihatan ibu n mcm2 lg lah. dh tak ingat apa nama forum tu. pastu one day owner web tu buat sedikit pembaharuan. habis post2 dlm forum tu hilang. rugi nya bee rasa sbb info2 kat dlm tu byk sgt yang berguna..

pastu u preggy yg second ni cuba cr balik forum yg dulu tp tak ingat nama laman web tu. akhirnya bee jumpa website ni. lebih kurang mcm yang dulu jugak. alhamdulillah.. saper2 yg mengandung, ada anak kecik bolehlah terjah kalu sudi yer...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails