KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Monday, August 9, 2010

FAMILY DAY @ Suria Cherating Beach Resort


seperti mana entry sblm ni saya ada cakap pasal family day kan?jadi hari ni saya update citer pasal family day ari tu...iaitu sabtu 7 ogos 2010...suasana sangat happening dengan sepanjang masa ada je orang karaoke..so suasana tidak sepi...dr pagi hujan lebat..mula saya takut jugak kalu lebat sampai ke petang...mmg tak berfamily day la kami..tp alhamdulillah rupanya hari itu adalah hujan rahmat.hujan tu buat cuaca redup sajer...aktiviti bermula pkl 9.00 dgn pembukaan bacaan doa,stretching dan aerobik..saya tak leh joinla..amani mood kurang baik sket pagi tu..hanya nonton dr jauh..lepas tu event bola tampar pantai dan membina sand castle bermula...serentak sbb nk jimat masa..hehheh..betul ker?so saya sekejap tgk bola tampar..sekejap g tgk sand castle....


ini permulaan bg rumah kuning(umah saya ni)...yellow fever okeh...br nk mula buat sand castle..saya pun tak tau diaorang nk buat apa ni..
ni bola tampar plak...soryla saya tangkap gambo umah kuning jek...kuning vs merah...
alahmdulillah sesangat dengan kehadiran cute girl baju pink ni..anak one of our lecturer,ajak amani main pasir..barang2 tu semua kepunyaan girl tu...barula amani mood makin ok dan dia berada di dunia dia sendiri..maka saya bolehla pg tgk bola tampar kejap kat belakang tu pastu pg tgk orang buat sand castle kejap..tp mata ttp tgk amani...heheheheh

tak abis lagi...
tgk..kawan dia entah kemana...dia plak buat barang tu mcm dia punyer...baju ttp kuning...br beli semata2 utk family day...heheheh..papa dia rumah hijau..maka bju versi hijau pakai waktu petang yer sayang...
hasil sand castle bagi rumah kuning...dragon castle...sejajar dgn maskot kami...dragon...tetiba eric leong dtg tanya soalan cepu mas 'cantik tak?'
kami menang tempat pertama..tima kasih2x
ni rumah oren...tema sotong..konon nk amik aura paul la tu...oppss...walau macam manapun diaorang punya mmg cantik.kemas dan kreatif..tp tak menang sbb tak byk ikut kriteria...
umah ijo punyer...dia punya trademark penyu...

acara abis pkl 6.00 ptg...saya tak dapat cabutan bertuah pun...huhuhu sedihnya..grand prize nk tau tak apa dia?sony bravia LCD TV...mmg tak bertuah nk wat camner kan?ada lagi gambar pada sesi petang tp nnat kalu ada kesempatan sy upload lg...sbb ada gambo masa telematch dan byk lg...ok daaaaa....

3 comments:

  1. salam...
    b, bdk yg kat 2nd pic yg bju wrne merah tu name die hairy kan?

    ReplyDelete
  2. x pastila...xbrapa knal sgt...knapa yer...tp yg pasti dia one of our lecturer kat sitew..kwn lama ker?nant b cuba tanya husband...

    ReplyDelete
  3. kan... aritu mamat ni xnak ngaku die keje sini.. last kantoi pic tu.. yup.. kwn lame sy mase study dlu.. ehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails