KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Friday, March 18, 2011

kenapa?

kenapa yer?
kenapa lebih ramai orang komen post kita dalam fb berbanding orang komen post kita di blog?
tak kirala orang tu glamer atau tak, tp komen yg orang bg dlm fb mereka lebih ramai berbanding orang yang komen dlm blog...
apa sbbnya?
ada sesiapa boleh bagi pendapat?
pleaseee.....

 


3 comments:

  1. aah kan...
    tp kak, saya rasa laa kan, sbb kat FB more user friendly kot.. bila kita komen, mesti ada reply.. so lebih syok kat situ.. hehehe :)

    ReplyDelete
  2. akak pun rasa camtu..akak rasa blogger.com kena tukar style buat mcm fb.friendly user..

    ReplyDelete
  3. mebi org x ramai tahu blog ktia kot ..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails