KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Wednesday, March 16, 2011

wajah ceria nur insyirah amani

cerita untuk hari ini 16 Mac 2011
hari ni adalah hari last submit my assignment.
pas antar, ya allah lega giler rasanya...
tp nervous tu toksah ckpla...riso pun ada tgk assignment den tu...ghoper mcm assignment dak diploma pun ada gak saya rasa...
tp tawakal je la pada ALLAH
moga DIA beri saya kemudahan di alam dunia ini...amin...
nk citer gak pasal gambar2 amani kat bawah ni..gambar ni sebenarnya dh di ambil seminggu dua sebelum birthday dia...mcm thn2 lepas saya mesti buat entry pasal wajah2 ceria amani di ambang umur dia. tp u wajah di ambang 3 tahun, hari ni la dapat saya publish.
untuk amani, entry2 dalam blog mama ni untuk tatapan kamu bila kamu sudah mula mengerti..



 kat taman bandar...bawak dia main buaian...





 masa kat sini ada lubang kat tgh2 tu, kaki amani terjerumus dlm lubang tu..cuak juga saya takut tersangkut tak leh kuar.kang kena panggil bomba bagai..fuh tak dapat dibayangkan.nasib baik kasut dia longgar..cabut kasut, kaki pun selamat...nasib baik dia tak menjerit.kalu tak gamat satu taman bandar tu..


 time dia senyum ni sebijik cam saya senyum masa kecik dulu..like mother like daughter la kan???


2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails