KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Thursday, March 5, 2009

memory of shahputra

hmmm...hari ni tak tau nk tulis pasal apa dan tajuk apa...tak de citer terbaru...citer lama tu adalah.tp nantila.take time u ditulis disini.
sebenarnya hati teringin nk buat reunion dgn kengkawan lama masa study kat shahputra dulu.lama giler tak jumpa.rasanya hampir 4 tahun tak bersua muka.hanya sms,call dan ym sahaja.cepat betul masa berlalu.serasanya baru thn lepas abis blajar(guna ayat lain plak.asyik org pakai 'baru semalam' je)
rindunya kengkawan kat kolej dulu...yg satu umah..KAK SRI,KAK WIRA,KAK NINI,LIZA,INA,HANA,YANA,ALONG,BUSU,YAN,MELAT,ATEH,AIDA dan yang seangkatan dengannya.maaf kalu ada nama yg tak ditulis..ramai sgt member zaman kolej dulu...
buat 'ustaz' zaidi..terima kasih kerana masih mengingati diri ini...
kuharap samada tahun ni atau tahun depan,impianku u mengumpulkan rakan2 terlaksana..
terima kasih kengkawan for great time n thanks for being my friends..love n miss u all a lot..

p/s : buat julia n wina...where r u guys?

3 comments:

  1. saya da di sini tau ..kita bilw2 leh jumpa insyaallah ..paling lmbt pun ms aku deliver nnti kan ..hihihi

    ReplyDelete
  2. rindu kamu juga ..la emuah !
    tapi bila nak update blog ni ..ngok blog aku ..mantoppppp..hahahhaha

    ReplyDelete
  3. SALAM BI .. HEHEH AKAK DAH JUMPA BLOG BEE ..
    SIAN KAT BABY .. MESTU MENANGIS GILER KAN KENA CUCUK .. MESTI TAK TAHAN NAK TGK KAN ...
    ALHAMDULILLAH DAH SIHAT SIKIT SKRG NIEH ..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails