KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Tuesday, August 18, 2009

Gambar kahwin member baik masa kat MPH dulu....

08.08.08 adalah tarikh keramat buat pasangan fiza & rizal setelah hampir lima tahun(xsilap akula) menyulam cinta dengan menempuh pelbagai dugaan dalam bercinta. akhirnya selamat ke jinjang pelamin gak.alhamdulillah............TAHNIAH fiza.masa aku pg tu wabak h1n1 sedang menular jd aku pun tak bawak la my little princess.tak sangka plak ramai member MPH yg dtg.semua tanya mana anak.menyesal plak tak bwk.mana aku tau dia org semua dtg.tp kata laki aku tak pe gak tak bwk,kalu bwk mesti kena balik awal .betul jugak kan?kalu tak,tak dptla laki aku capture byk gmbar kawin fiza ari tuh.tp mmg happening masa kawin fiza ari tuh coz aku dpt jumpa balik memember masa kerja kat MPH dulu.rasa cam reunion plak.

berikut adalah antara gambar yang sempat dirakam di majlis perkahwinan fiza..


cantik je susunan meja pengantin

pelamin 2 pasang sejoli

mr & mrs rizal
cantik tak adik aku yg sowang ni?mmg cantik,naik seri muka...
kawin jgk ko ngn rizal yek.....tak sia2 air mata yg mengalir......huhuhuhu
selamat pengantin baru fiza............
dr kiri:wawa,aine(bkl menamatkan zaman bujang nov ini),yg cute tu aku,pastu mai(dia ni sowang jek dak ausino)
gambar² eksklusif sebagai hadiah untuk ko fiza..hehe.laki aku ckp jgn upload bebanyak nanti tak surprise...........

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails