KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Friday, August 21, 2009

salam ramadhan buat semua umat islam

esok adalah hari pertama berpuasa maka persiapkan diri kita supaya dapat menjalani ibadah puasa ini dengan sempurna.insyaallah.
ptg nanti aku akan balik kampung sambut pose kat kampung ngn amak tersayang.kena kunci jam kul 4 ni nk sediakan juadah sahur.wah..menantu mithali nampak.bukan nk hipokrit dpn mak mentua okeh,tp sian gak mak aku.time aku ada biarla dia rehat ngn bgn lambat sikit.bgn jek juadah dh terhidang.tp yg pasti aku akan kejutkan seseorang u menemani aku masak.hehehehehe..takyah aku citer saper rasanya sebab mesti dah tau saper.nak tau kenapa kena teman adalah sebab umah mak aku ada wet kitchen dan ada dry kitchen.jgn main2 tau org kampung pun ada dua kitchen.wah gitew.memandangkan wet kitchen kat luar aku kena minta teman.takut gak gelap2 tuh.alah dia leh tido kat dry kitchen per.mcm tak bese.kan abang kan.tima kasih coz sudi menemani.bukan selalu.setahun sekali jek.heheheh.

okla aku nk ucapkan selama berpuasa buat semua umat islam di dunia ini.moga ramadhan kali ini lebih sempurna berbanding tahun lalu.....assalamualaikum......

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails