KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Tuesday, October 27, 2009

Langkawi-day 1 (251009)

hari pertama di Langkawi....lokasi pertama nk ke cable car.sblm g cable car byk plak ragam yg klakar aku rasa dengan DUKE pg bwk kami ikut jalan jauh.aku rasa ada kot tawaf separuh Langkawi tu..hhehehe.pastu dgn selipar adeeb plak putus.sian dia...

muka kekenyangan...
breakfast...juadahnya nasi goreng,hot dog,buah2an,roti bakar(mcm bese) n cereal.pg ni aku berjaya me'maintain' kan nafsu aku u tidak mkn byk

aksi manja sang anak....


NADIAS INN COMFORT LANGKAWI
mmg ok n comfort....susana waktu mlm happening giler kat sini...kedai mkn pun byk cuma kena pandai pilih la supaya tidak terkena ngn peniaga yg cekik darah...(kami dh terkena dh.siap ko HJ JELANI) suka pg DIFIQA pekena siakap masak asam jawa.

keta sewa dh sampai.puteri adreana di samping papa n mama.suasana jd sgt meriah dgn keletah adreana asyik berckp n bertanya itu ini sampai papa dia penat melayan.kalu senyap tu kita taula adreana dh tido..hehehe

this is our transort during there.TOYOTA INNOVA.sempat posing smbil tggu kak eta n abg nasril beli kasut adeeb.yerla kan selipar dia putus.gara2 semangat nk bawak keta.hehehe.tggu kita tgk kasut adeeb nanti yer..ngancam wooo...
dh nk masuk ke kawasan oriental village di mana tmpat nk naik cable car ni..syira terlena di pangkuan.tidurla syg.janji ko tak mragam..tggu smbungan yer....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails