KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Tuesday, October 27, 2009

on the way to langkawi (241009)

trip to langkawi.begitula mungkin tajuk yg sesuai u kami 3 sekeluarga...24.10.09 kami berangkat ke lcct u menaiki penerbangan AIR ASIA AK 5... (Tak ingat no flight senanya).rasa excited mmg tok sah ckpla.mmg aku excited giler nk pg.maklum la first time naik belon..merasa gak.dh kawin br merasa bila suami bawak.tq abang.jasamu kukenang.kalu tak,tak merasa den walaupun tagline air asia 'now everyone can fly' tp ada jugak yg lum fly ag...ni adalah sedikit sebanyak gambo masa on d way nk pg.....

dalam balai berlepas.bosan nk tggu time naik flight.kami tersilap check in awal sebeno nya.tp tak pe janji semuanya tak kelam kabut..
aksi adeeb n papanya

puteri n papanya plak


dak ni plak ngn lolipop di mana-mana



sempat ag tangkap gambar pasport..tak tahan.....

dalam flight dh

muka pempuan mabuk naik flight..

kami......

mabuk2 pun amik gambar steady je
sampai di bumi Langkawi lebih kurang kul 10.00 n cr van u ke NADIAS INN @ PANTAI CENANG.thats our tempat u tido selama 3 hr 3 mlm d Langkawi.sampai kat sana yg si ibu2 semua tido n bapak2 pg cr mkn....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails