KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Friday, October 30, 2009

Langkawi day 1 part 3 (251009)

UNDERWATER WORLD LANGKAWI.inila destinasi kami yg seterusnya.located d pantai cenang jugak dekat je ngn tmpat kami menginap.bak kata org jalan kaki pun boleh...pendapat aku,underwater world ni tak la best mana.sesaper yg dah pg zoo,better tak yah dh g sini kot.lebih kurang samer je.tp for those yg mmg minat hidupan dasar laut,mmg berbaloi kot pg.mgkn aku rasa kurang best sbb sblm masuk underwater world ni,my expectation begitu tggi.upanya takla seperti yg kusangkakan.tp adalah jugak hidupan laut yg menarik perhatian aku,i mean yg unik yg aku tak pnah jumpa.kira berbaloi la tu...





























No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails