KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Friday, October 30, 2009

SaMbUnG balik....Langkawi Day 2 Part 1 kot....

p/s:gambar adreana aku terdelete masa tgh typing blog ni..biler aku upload balik dia dh jd ke atas....mcm ni ha..nk ke bwh balik aku dh tak reti..sesaper tolongla ajar aku yek...biorla blog aku nampak cam tunggang terbalik tp takpe janji gambo adreana ada dgn bby snake nih..

akhirnya.....itulang ungkapan yg mampu aku tulis kat sini...akhirnya mood aku nk meng upload gambar datang kembali.....aku mmg mcm ni kalu ada keja nk buat mmg malas tul nk berblog...okeh kita sambung citer pasal g Langkawi ari tuh....hari kedua kami menjejak kan kaki ke .......apa nama tempat ni yek?lupa plak..jap nk ingat jap.hmmmm.......aaaaa ingat dh(pas tipon suami aku tanya nama tempat ni.)tempat ni namanya WILDLIFE PARK.....sngt berbaloi u dikunjungi.tempat di mana anda boleh berinteraksi trus dgn haiwan....


salah satunya seperti gambar di bawah.......ular...huuuyooooo gua geli ooooo..tgk aje la muka kau tuh...sengih tp dlm masa yg sama geli tahap gaban.aku cuma sentuh ujung jari je kulit ular tu...takmoooo.....


malunya tgk muka aku camni.....amani stedy jek....tgk gambo bawah...cik md radzi kita...aku takmo citer lebih cuma saksikan la aksi hero ni yer.....
















abg nasril dgn burung kakak tua nya....mmg minat burung aku rasa...asyik tangkap gambo ngn burung jek....


tau tak aku tunjuk apa tu?kancil....korang percaya tak kalu aku cakap yg ni first time aku tgk kancil.....patutla keta kancil kecik dan barula aku tau ngaper keta tu di panggil keta kancil sbb dia kecik macam kancil...







beruk yg tetiba marah kat aku tak tentu pasal.waklu...aku tak kaco pun idup ko...bersyukur cket sbb kak eta kasi ko mkn .....




berhenti rehat n kasi dak ni minum dulu..baru dia tak meragam...























okla...boleh la.....





gambo agak tunggang langgang sket sbb masa aku tgh upload gambo td aku tgh berangan....tah camne patut gambo ni kat atas...tp ke sini plak pg nya...ahhh layan je lah...





















tak sangka plak anak aku ni brani jugak orngnya..alhamdulillah la tak ikut perangai aku...mula2 brani gak dia ni tp bila dh bbrapa second bby snake tu duk menjalar kat tengkuk dia br la dia rasa geli...walau bagaimanpun mama tetap bangga sama kamu....











hai sayang....awat mcm takut je nk main ngn arnab tu....


aku plak lebih sudu dr kuah..heheheh




mainla sayang ngn arnab tu...that arnab is yours....












itula antara gambar2 sepanjang di sana...senonya byk lg......tp cukupla.....layan........

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails