KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Wednesday, October 28, 2009

Langkawi day 1 part 2 (251009)

ni citer pg cable car plak.tak ingat dh kul bpe sampai kat sini.yg pasti sblm tghari selepas tawaf separuh dr langkawi...

ni kat oriental village tmpat nk naik cable car tu.tp kami tak pusing2 sgt dlm oriental village tu coz keinginan u menaiki cable car mengatasi segalanya...
tadaa...ni la cable car nya




beratur..beratur..displin sikit...nampak tak kasut adeeb yg baru?



cuba tgk muka anak2 kami?kalu la aku boleh tau apa yg diaorg tgk pk sekarang ni?
canitik tak Langkawi dr pandangan atas?

santai time.masa ni dh sampai station yg pertama.eh..mana anak aku?



we r happy family......

ni tukang kata bg pihak rombongan kami.asyik wat dokumentari ajer.....

tgk..org posing pun tak abis ckp ag...alamak kutuk bos la plak.sory bos.... cik radzi kita plak jd videoman...

sporting plak dia nk bergambar mcm ni
rehat jap ah..penat ooo..masa ni kat jambatan gantung.ada 2 station ag tak silap kat atas tu.tp kami tak naik.tak kose aku sbb kena naik tangga.cable car bawak sampai jambatan gantung je.kot yer pun buat la sampai atas.sian n pakcik2 yg tak larat tu kan?station yg tmpat nasha aziz shoot dlm 'bukan cinta biasa' tu kami dh tak larat dh nak naik.tambahan plak ujan.aku nk ke penghujung jambatan tu pun terbantut coz ujan.huhuhu..tgkla kabus tu tebal.tp mmg seronot sbb nyaman je.walaupun aku tak kose nk naik sampai station teratas..aku ttp ingin meyimpan cita2 u sampai jugak ke sana walau aku tau kat atas tu tak de apa.kena kumpul stamina dulu.

gambo yg sempat di ambil sebelum ujan turun...masa tu kami berlari naik tangga.dh la masa tu aku pgang kamera.puas aku lindung kamera tu dr kena ujan.punya la sayang camera tu.nasib baik DUKE bawak anak.selamatkan anak dulu.aku plak org lain dh naik tangga sampai atas aku plak yg pancit kat bawah.tak larat sungguh dow..cik radzi kita dh tobat tak mo mari dh.


saksikan video di bawah...tgk la muka anak2.lucu plak aku rasa...opps bukan muka anak2 je.muka mama n papa pun skali...

video

1 comment:

  1. kak bee...nape xsepasang ngn abang sham nie? org laen seme sepasang...

    tapi xpelaa.janji colat lin selamat..tq ye kak bee....muah! muah! hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails