KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Sunday, April 17, 2011

bisnes????

 bisnes??sejak biler plak bee ni berbisnes yer?ekekekeke..
mcm bidan terjun pun ada jugak ni..hahhahaha...
dlm entry sblm  ni kan sy ada upload pic yg sy masak kek batik kan? so, esok pagi(isnin) tu,bawak pg ofis jamu member2 makan. pastu lepas diaorang rasa, ada plak yg nk menempahnya..
terkejut jugakla pada mulanya. ramai plak yg tempah. so ptg tu sy ajak suami pg beli bahan2..hahahaha
untuk permulaan saya buat dua bekas jer dulu..esoknya buat plak untuk 8 bekas.
hari jumaat 4 bekas lagi. jumlah sy buat u minggu lepas sahaja 14 bekas.
dan besok 5 bekas lagi..alhamdulillah dgn rezeki yg ALLAH bagi.

 ni tempahan minggu lepas(hari jumaat) daripada kak zarida, adik nurul dan aween. gambar lapan bekas tak capture pun..huhuhuhu. sy jual murah jer...hehheeh malu plak nk ckp...
 barang2 ni kena sentiasa ada di rumah.so kalu ada yg nk tempah last minute, bahan2 tu ada..pada sesiapa rakan2 blogger nk tempah pun boleh..msg bee nanti yer..wahhh gtew..hhehehe
bak kata orang tua2, alang2 menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan.


 menyelit plak gambar amani..yerla dia ni la peneman setia setiap malam sepanjang sy buat kek. biler tgk sy atur kek atas meja, mula lah dia tanya 'dh siap dah mama?'


konon2 muka mengantukla tu...biler tgk dia, sy teringat kan diri saya masa kecik2 dulu.selalu teman arwah mama sy buat biskut sampai tgh2 malam. sampai saya tertidur sendiri kat dapur..aduh, manisnya kenangan tu..

4 comments:

  1. sedih dgn kata2 bee yg last tuu .. huhuhu tetiba akak emoo :(

    semoga amani jadi anak yg solehah .. kena jaga nie .. menantulah katakannnnn muhahahhaha

    ReplyDelete
  2. insyaallah kak. amin.....

    p/s:nak ker zahrien tu kat amani?hahahahah...ngosekkk

    ReplyDelete
  3. bape hengget satu bekas ko jual k.yah??

    ReplyDelete
  4. nntila aku PM ko kemudian....murah jer...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails