KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Friday, April 8, 2011

assalamualaikum...

lamanya saya tak berblog...blogwalking pun jarang2...rasanya berminggu juga saya sepi dari dunia blogging ni...two weeks ago, husband pg Sabah dan Sarawak selama 8 hari. dia ckp masa kat sana hari2 dia bukak blog saya nk tau update...rupanya hampa...manalah saya tau dia akan bukak blog saya selalu..ingat dia layan FB jek...lg pun saya tau follower pun tak adalah ramai mana..jd kalau tak update tu, orang pun tak  heran..isk2(ayat sedih ker tu?hehhehe...ngosekkk) tp faktor utama buat saya tak update adalah kemalasan diri yang sangat ketara...titik.
saya pun baru habis final exam last week..semoga ALLAH permudahkan segalanya..
sejak dua menjak ni saya selalu layan FB..bukan la saya ni jenis yg update kat wall hari2..kang post selalu kat wall kang orang bosan plak...ececeeceeh..tp saya suka bc post2 orang dlm FB..tp yang paling ketara adalah saya dh start main balik 'CAFE WORLD'...adus, yang tu tak leh tahan..buat saya ketagih je hari2...dulu pnah tggalkan sekejap permainan ni...ada nk dekat setahun kot..tup2 sekali bukak jer,start main dah jadi ketagih..dari segi sudut positifnya, bagusla sbb dia boleh bg kita asas2 nk berniaga kan? tp bab negatifnya, toksah cakapla, kain dah dua bakul tak berlipat..dulu baju gosok waktu malam,skang waktu pagi jer...berubah2 banyak berubah..heheheh...




1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails