KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Sunday, April 17, 2011

fiesta pendaftaran UCSA

 16 dan 17 April berlangsungnya fiesta pendaftaran UNIVERSITY COLLEGE SHAHPUTRA iaitu tempat kerja saya. berlangsung di KUANTAN PARADE.alhamdulillah sambutan cukup menggalakkan. smlm hari sabtu kami berkampung di situ dr pagi sampailah ke petang..stay sbb nk tgk acara sepanjang fiesta berlangsung.ada tarian live band dan ada 'dance competition' yg disertai oleh pelajar sekolah menegah dan pelajar UCSA sendiri.fiesta diadakan bertujuan mendekatkan UCSA dgn orang ramai disamping memudahkan remaja2 yg tgh mencari2 peluang pendidikan dtg ke fiesta tersebut..
sepanjang fiesta, papa amanila banyak kerja sbb dia floor manager...amani byk berkepit dgn saya jerla..
 gambar amani jerla yg banyaknya...papa dia beli barbie doll supaya dia tak bosan..
 dgn member ofis..kak zarida..
 member masa belajar kat kolej dulu..lama tak borak2.sy jemput suh dia dtg sini..sapa lg kalu bukan QUEEN AIDA..
 request air bandung blended..mentang2 la kaler pink air tu..baju pink, air pink, kasut pun pink..suar jeans pun lambang polo kaler pink...
bergambar dgn member ofis jugak...pink jugak nisha hari tu... elokla tu..
 

 curi buku adib...anak member ofis..huhuuu

student sekolah menengah yg tgh compete dance competition..tak sangka group yg aku amik gambar ni menang rupanya..yerla mmg mantap pun..dr sekolah ABU BAKAR tak silap la...

tahniah kepada para pemenang...

2 comments:

  1. ok la group tu menang...i like...n jeles ngn pic i n u tu..npk kite comel je kn?ngeeeeee..sila letk kt fb sbb i nk grab bee mucuk..

    ReplyDelete
  2. kalau saya ada kat sana, mesti saya pun main barbie doll tu same...hahaha

    salam perkenalan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails