KLIK IKLAN DI SINI

Followers

Monday, February 9, 2009

memory of smkchws

tetiba hari ni teringat memori masa sekolah menengah dulu.SMK CHUNG HWA WEI SIN.sekolah cina gua cakap lu...lama tak jumpa diaorg.every year masa hari raya kita selalu wat reunion tp yg tak bestnya ramai yg tak join coz ada komitmen yg lain.boleh dikatakan mmg buat acara tahunan la....
geng2 aku ni br ada dua org yg dh kawin.aku n NANI.yg paling awal kawin adalah aku.thats why aku yg dpt anak dulu.hehehehe
gambar kat bawah adalah gambar raya thn 2008.hanya 4 org saje yg ada.so snap gakla.bkn selalu jumpa.ingat thn ni nk wat reunion besar2an sikit.pergi bercuti pun ok gak...kan kawan2?
dari kiri fatty,wan,aku n fatiyah

gambar di ambil di umah fatiyah yg mana kat umah dia lah yg selalu diadakan perjumpaan tahunan.nampak gemuk aku waktu ni.
nak describe sengsorang member aku dr kacamata aku
1) fatiyah - seorang yg mempunyai bakat semulajadi dlm art n sekarang tgh belajr art kat bandung.dia ni salah seorang kwn aku yg berjaya ni coz dia sorang je yg blajar luar negeri.belum berpunya(tp tak taula kalu ko tipu aku fatiyah oi).seorang family girl.dia buat trg ngn bandung tu mcm kl ngn trg je.slalu balik.hampeh tul minah ni.takpe aku tau ko perlukan family.he3x.jgn mare ye.ngosek je
2)baity - sekarang tgh keja kat syarikat pelancongan.tp tak taula kalu dh berenti.aku lum tau dia ni ada pakwe ke lum.last jumpa thn 2007.seorang yg baik coz dia selalu tumpangkan aku naik scooter dia masa sekolah dulu.dia pun mcm dh tau je tanggungjawab dia nk amik aku kalu kitaorg nk g mana2hehehe.kamikan scooter girls dulu
3)fatty - sekarang tgh belajar kat unitar tak silap aku(betulkan kalu aku salah).tak tau bila nk kawin tp pakwe dh ada.nama pakwe 'A' bukan nama sebenar.sorang yg baik jugak n manja walau anak sulung tp aku salute coz dia pandai jaga adik2 dia yg seramai 11 org tak silap aku.cayala...dulu balajar sama level je ngn aku tp sekarang dh amik ijazah.syabas...kami sama2 join sukan x-treme dulu iaitu wall climbing
4)nani - sekarang keja bhgn farmasi kat klinik kesihatan kat raub.br kawin tp aku tak dpt g kawin dia.sowy nani.selamat pengantin baru.seorang yg tabah coz dia penah hidup susah dulu tp sekarang dh berjaya..mempunyai sebuah scooter kaler ijau
5)wan - seorang yg happy go lucky.kuat belajar dulu minah ni.kalu cikgu mengajar kat depan kalu korang cakap dgn dia jgn harap dia layan.fuh...salute gilerla...sekarang tgh keja ngn proton.kaya minah ni.dh la beli keta favourite aku.satria neo...tp apa yg buat aku teringat kat dia sampai sekarang ialah penyakit tgn berpeluh dia.masih teringat masa belajar keta dia sorang je pakai sarung tgn putih mcm polis trafik bcoz of that penyakit tu.
6) amizan - lama giler tak dgr citer minah sorang ni.as i know dia keja ngn JPA.dulu masa aku sekolah selalu g umah dia.umah dia dh mcm umah kedua aku plak.asal boring je g umah dia.nk shopping ke atau nk turun town ke mesti ajak dia.seorang hepy go lucky jugak tp sometimes serius budak ni.
7) diana - pendiam orgnya.tp pendiam2 dia pun dah bertunang dh sekarang n tak lama lg nk kawin.seorang guru.salah satu kawan aku yg jd cikgu.syabas.sekarang dh lawa dia..aku pun tak tau dia buh apa kat muka dia sampai jd lawa gitu.makin kurus pun ye..hati senang kot...
ada 3 lagi geng kiatorg iaitu 3 teruna.tp tak taula sekarang dh teruna lg ke tak.kui3x...
qadaffi,firdaus n azmir...
rindu u all semua...sory kalu ada salah tulis yer....


2 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhhh
    aku paling suke komen-komen dan menokok tambah cite ni!
    BIE,.first and foremost mu saloh bgtau yg si Fatt:tu die blajo kat KUIITO la,,
    Baity: masih bekerja di Pink Anchorage..dan aku baru jer jumpe dengan die sehari sblom aku pulang Bandung.
    Mizan: sekarang mendapat gelar baru sebagai WANITA KABINET sebab sering berurusan dengan Menteri-menteri
    Wan: masih dalam keadaan berpeluh-peluh tapi dakpe..die banyok duit!dan mungkin dia bakal bertemu jodoh dengan orang jauhhhh...
    Firdaus:???katanye smabung degree di UiTM..LOST CONTACT lelaki ini sudah sombong sebab x jelas.
    Azmir:???owhh kali terakhir jumpe..raya tahun 2002..kalo dok saloh..slepas itu kami menjadi ngeri untuk bertemu dengan die lagi hahahah
    Qadak: yang aku tau rumoh die masih di Wakaf Tapai dan masih mempunnyai cita-cita untuk berkahwin dengan anak cine!wakakakak

    AKU:gini lah...\(^,^)/ statik, dulastik, plastik dan BOMBASSSTIK..doakan aku dapat ehem-ehem dan menjadi kaya raya hahahaha..amin

    ReplyDelete
  2. aku tau mu bakal jd kaya.nanti aku bg projek kat mu supaya decorate umah aku akan datang....hahahah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails